Наслов:

БРАВО ЏЕЗЕРИ

ПО ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИОТ БЛУЗ И СОУЛ ФЕСТИВАЛ

Објавено на: 16.07.1996
Автор: Петар Станоевски
Периодика: Вечер
Број: 10225 | Страна: 13

Учесници:
Кенди Далфер, група „Фанки Стаф“, Жоао Боско, Били Кобем, Лаки Питерсон,

Клучни зборови:
Жоао Боско Били Кобем Лаки Питерсон Петар Станоевски 1996 Кенди Далфер група „Фанки Стаф“

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат