Наслов:

СОЛАРНО ПАТЕШЕСТВИЕ ВО ИДНИНАТА

орбитал

Издадено на: 06.07.1996
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17765 | Страна: 22

Забелешка:
кон „Три сестри“ од А. П. Чехов, балетка претстава изведна на „Скопско лето“ на просторот на поранешната Учителска школа, во кореографија на Јагода Сланева

Клучни зборови:
1996 Љупчо Јолевски Орбитал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат