Наслов:

СИТЕ ЧЕКАМЕ ШАНСА

ВЕСНА ГИНОВСКА, ОПЕРСКА ПЕЈАЧКА НАДЕЖ НА ДОМАШНАТА ОПЕРСКА СЦЕНА

Објавено на: 03.05.1996
Автор: Гордана Колевска
Периодика: Вечер
Број: 10167 | Страна: 11

Учесници:
Весна Гиновска Илкова
Забелешка:
интервју со Весна Гиновска

Клучни зборови:
Весна Гиновска-Илкова 1996 Гордана Колевска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат