Наслов:

СВИРКА ВО ЕДЕН ЗДИВ

КОНЦЕРТ НА МЕМОРИЈА ВО УНИВЕРЗАЛНА САЛА

Издадено на: 26.04.1996
Автор: Петар Станоевски
Периодика: Вечер
Број: 10163 | Страна: 5

Учесници:
група „Меморија“, Музафер Муса, Ристо Самарџиев, Димитар Божиков,

Клучни зборови:
1996 група „Меморија“ Димитар Божиков Музафер Муса Петар Станоевски Ристо Самарџиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат