Наслов:

МИЛЕНИЦИ НА БОГОВИТЕ-ИНДИВИДУАЛЦИ

за концертот на стефан миленковиќ во пијано придружба на лидија каенаци. програма: бах, шуман, шосон, паганини

Издадено на: 24.04.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10161 | Страна: 15

Програма:
Чакона бр 2 од Јохан Себастијан Бах, Соната опус 121 од Роберт Шуман, Поема од Шосон, Вештерки од Николо Паганини
Учесници:
Стефан Милековиќ, Лидија Кајнацо

Клучни зборови:
1996 Владо Чучков Ернст Шосон Јохан Себастијан Бах Лидија Кајнацо Николо Паганини Роберт Шуман Стефан Милековиќ

Оригинален извадок: