Наслов:

СУРОВО БУДЕЊЕ

македонска рок сцена

Објавено на: 13.04.1996
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17683 | Страна: 22

Забелешка:
По повод Велигденскиот концерт на Македонската филхрамонија

Клучни зборови:
1996 Киборг Сет Нора Трачери Стринг форсис Фронтал лортекс Рипинг тритмент Далтонс рок музика Љупчо Јолевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат