Наслов:

ПЛУС 3

џез: сони ролинс

Издадено на: 06.04.1996
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 17676 | Страна: 22

Забелешка:
по Деновите на македонската музика

Клучни зборови:
1996 Оливер Белопета Сони Ролинс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат