Наслов:

НОВИ „СТАНДАРДИ“

херби хенкок

Објавено на: 30.03.1996
Автор: О. Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 17669 | Страна: 22

Забелешка:
Џез: Сони Ролинс

Клучни зборови:
Оливер Белопета 1996 Херби Хенкок

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат