Наслов:

НЕАТРАКТИВНО И БЕСМИСЛЕНО


Издадено на: 27.03.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10138 | Страна: 17

Програма:
Скици од Томислав Зографски, Суита број 1 од Лабин и Дојрана од Трајко Прокопиев, Фолклорни канони од Благој Цанев, Скици од Ристо Аврамовски, Гудачки квартет од Евдокија Данајловска
Учесници:
Маја Шутевска, Олег Кондратенко, Билјана Петровска,
Забелешка:
за ДММ

Клучни зборови:
1996 Билјана Јовановска-Јакимовска Билјана Петровска Благој Цанев Владо Чучков Евдокија Данјаловска Маја Шутевска Марија Муратовска-Наумовска Олег Кондратенко Ристо Аврамовски Тома Прошев Томе Манчев Томислав Зографски Трајко Прокопиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат