Наслов:

ДИРИГЕНТОТ Е ДУША НА ОРКЕСТАРОТ

жан ив годен, новиот шеф диригент на македонската филхармонија

Издадено на: 19.03.1996
Автор: Гордана Колевска
Периодика: Вечер
Број: 10131 | Страна: 17

Забелешка:
интервју со Жан Ив Годен, нов шеф диригент на Мак.филхармонија

Клучни зборови:
1996 Гордана Колевска Жан Ив Годен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат