Наслов:

ОПСЕДНАТОСТ

трибјутологија „х“-то рпдолжение

Издадено на: 02.03.1996
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17641 | Страна: 22

Забелешка:
по гостувањето на Камерниот оркестар на МРТ во Германија

Клучни зборови:
10 000 Менијакс 1996 Алекс Чилтон Вајолент Фемс Д Уединг Презент Дејв Адвин Драгстор Љупчо Јолевски Магнапоп Пеил сеинтс Пит Шели Тиндерстикс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат