Наслов:

АКОРДИ НА НОВАТА МУЗИКА

лаф муабет со ... бодан арсовски најпопуларниот рок музичар

Објавено на: 01.03.1996
Автор: Марија Т. Анастасовска
Периодика: Вечер
Број: 10116 | Страна: 5

Забелешка:
интервју со Бодан Арсовски

Клучни зборови:
1996 Марија Т. Анастасовска Бодан Арсовски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат