Наслов:

ПРЕТСТАВА СО СИЛНА ТЕНЗИЈА


Издадено на: 28.02.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10114 | Страна: 11

Програма:
Тоска од Ѓакомо Пучини
Учесници:
Македонска опера, Иванка Бољковац, Валентин Енчев, ветан Стојановски, Александар Лековски
Забелешка:
за Тоска

Клучни зборови:
1996 Александар Лековски Валентин Енчев ветан Стојановски Владо Чучков Иванка Бољковац Македонска опера

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат