Наслов:

СЕ СЛУЧИ ВИСТИНСКИ КОНЦЕРТ

ПО ГОСТУВАЊЕТО НА ДИНО ДВОРНИК ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 23.02.1996
Автор: Д. Миќиќ
Периодика: Вечер
Број: 10110 | Страна: 4

Учесници:
Дино Дворник, Кнез, Рамбо Амадеус,

Клучни зборови:
1996 Д. Миќиќ Дино Двроник

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат