Наслов:

ЛАВЕЖОТ НА БЕСНИОТ ПЕС

иги поп

Издадено на: 17.02.1996
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17627 | Страна: 22


Клучни зборови:
1996 Иги Поп Љупчо Јолевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат