Наслов:

ОСОБЕНО ПОУЧНА ПРЕТСТАВА

за вердиевата опера „Травијата“ со гости од нижни новгород - русија

Објавено на: 14.02.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10102 | Страна: 11

Програма:
Травијата од Џузепе Верди
Учесници:
Македонска опера, Владимир Ермаков, Славица Петровска, Михаил Ларин, Томислав Шопов
Забелешка:
Травијата, гости од Нижни Новогород Русија

Клучни зборови:
Џузепе Верди Томислав Шопов Славица Петровска 1996 Владо Чучков. Македонска опера Владимир Ермаков Михаил Ларин

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат