Наслов:

БАЛКАНСКА ЕРУПЦИЈА

пост т-фестувм: од трет агол

Издадено на: 27.01.1996
Автор: К. Шурбановски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17606 | Страна: 22

Забелешка:
Иги Поп

Клучни зборови:
1996 Т-Фестивал Шурбановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат