Наслов:

ШВЕДСКА МУЗИЧКА СЛАТКАРНИЦА

the cardigans

Издадено на: 13.01.1996
Автор: К. Шурбановски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17592 | Страна: 22


Клучни зборови:
1996 Д кардиганс Шведска Шурбановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат