Наслов:

ЗА СЕКОГО ПО НЕШТО!

концертна хроника

Објавено на: 24.12.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9928 | Страна: 9

Програма:
Романси од Глинка, Чајковски, Рахманинов, Цигански мелодии и Арија од „Русалка“ од Антонин Двржак, пет инвенции од Јохан Себастијан Бах,
Учесници:
Марија Муратовска – Наумовска, Татјана Огнановска, Урош Дојчиновски, Патрик Де Белвиј

Клучни зборови:
Јохан Себастијан Бах Чајковски Глинка Рахманинов Марија Муратовска-Наумовска Татјана Огнановска 1995 Урош Дојчиновски Патрик Де Белвиј Владо Чучков Антонин Двржак

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат