Наслов:

ТОПОТОТ НА ДИВИТЕ КОЊИ

ролингстоунс

Издадено на: 23.12.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17574 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум на Ролинг Стоунс

Клучни зборови:
1995 Љупчо Јолевски Ролингстоунс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат