Наслов:

НОЌ ЗА ПАМЕТЕЊЕ

ПОСТ Т -ФЕСТУМ.

Објавено на: 23.12.1995
Автор: К. Шурбановски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17574 | Страна: 22


Клучни зборови:
1995 Шурбановски Пост Т-Фестум

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат