Наслов:

ПОЛНОКРВНА КОНЦЕРТНА СЕАНСА

кон концертот на виолинистит леонид пејсахов и пијанистката надежда пожарицкаја, салон 91.19 скопје

Објавено на: 20.12.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10056 | Страна: 11

Програма:
Сонати за виолина и пијано број 1, опус 78; број 2, опус 100 и број 3, опу 108 од Јоханес Брамс
Учесници:
Леонид Пејсаков, Надежда Пожарицкаја
Забелешка:
кон концертот на виолинистот Леонид Пејсахов и пијанистката Надежда Пожарицкаја во салонот 19,19 во Скопје

Клучни зборови:
Надежда Пожарицкаја 1995 Леонид Пејсаков Владо Чучков Јоханес Брамс

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат