Наслов:

КОМЕДИЈА ВО ЕДЕН ЧИН

за „промоцијата“ на „мјузиклот“ „страста доаѓа на крај“ од борис танасков

Објавено на: 13.12.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10050 | Страна: 11

Програма:
Мјузикл „Страста доаѓа на крај“ од Борис Танасков,
Учесници:
Дорјана Христова, Виолета Пирузе Тасевска,
Забелешка:
за „промоцијата“ на „мјузиклот“ „Страста доаѓа на крајот“ од Борис Танасков

Клучни зборови:
1995 Дорјана Христова Виолета Пирузе Тасевска Владо Чучков Борис Танасков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат