Наслов:

ВИНОЖИТО НАД МАТНАТА ВОДА

АНАСТАСИЈА

Издадено на: 09.12.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17560 | Страна: 22

Забелешка:
концерт Сава Центар Белград

Клучни зборови:
1995 Анастасија Леб и сол Љупчо Јолевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат