Наслов:

(ШЕЕСЕТ И ) ЕДНА ЖЕШКА МИНУТА

ред хот чили пеперс

Издадено на: 25.11.1995
Автор: К. Шурбановски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17546 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија на албум на Ред Хот Чили Пеперс

Клучни зборови:
1995 Ред Хот Чили Пеперс Шурбановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат