Наслов:

ХИМНА ЗА НЕА

притендерс

Издадено на: 25.11.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17546 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија на албум на Притендерс

Клучни зборови:
1995 Љупчо Јолевски Притендерс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат