Наслов:

НАПРАВЕНО ВО РАЈОТ

квин

Објавено на: 18.11.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17539 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум на Квин

Клучни зборови:
Љупчо Јолевски 1995 Квин

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат