Наслов:

ЗАТРУЕН

мик харви

Издадено на: 28.10.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17518 | Страна: 22

Забелешка:
Мик Харви албум рецензија

Клучни зборови:
1995 Љупчо Јолевски Мик Харви

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат