Наслов:

НА ПОЛОВИНА ПАТ ДО ЏЕЗОТ

вечерите посветени на африканскиот и фанки џезот - скопски џез фестивал

Издадено на: 24.10.1995
Автор: Кирил Темков
Периодика: Нова Македонија
Број: 17514 | Страна: 11

Забелешка:
Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
1995 Кирил Темков џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат