Наслов:

СЕ БЕШЕ НОВА И ДИНАМИЧНА МУЗИКА

скопски џез фестивал

Објавено на: 21.10.1995
Автор: Кирил Темков
Периодика: Нова Македонија
Број: 17511 | Страна: 22

Забелешка:
Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
Кирил Темков Скопски џез фестивал 1995

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат