Наслов:

КОНЦЕРТ НА „КАУНТ БЕЈЗИ ОРКЕСТАР“

СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

Објавено на: 20.10.1995
Автор: С. Кз.
Периодика: Нова Македонија
Број: 17510 | Страна: 10

Забелешка:
Скопски џез фестивал


Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат