Наслов:

АТРАКТИВЕН ЗАВРШЕТОК

за концертот на ке кинг лиу и јубилејниот концерт на васка биџова гајдова

Издадено на: 18.10.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10002 | Страна: 11

Програма:
Хендл, Шуберт,
Учесници:
Ке Кинг Лиу, мејлу Ву, Васка Биџова Гајдова, Милка Ефтимова, Лилјана Зенделска, Марија Муратовска, Јасминка Чакар, Милица Шперовиќ, Татјана Огњановска
Забелешка:
за концертите на Ке Кинг Лиу и јубилејниот концерт на Васка Биџова Гајдова

Клучни зборови:
1995 Васка Биџова Гајдова Владо Чучков Интерфест Јасминка Чакар Ке Кинг Лиу Лилјана Зенделска Марија Муратовска мејлу Ву Милица Шперовиќ Милка Ефтимова Татјана Огњановска Хендл Шуберт

Оригинален извадок: