Наслов:

ТРИ РАСНИ КОНЦЕРТНИ СЕАНСИ

интерфест битола

Издадено на: 13.10.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9998 | Страна: 12

Програма:
дела од Бетовен, Дебиси, Брамс, Хајдн, Лист, Стравински,
Учесници:
Перн Скеринг, Аксел Штраус, Филипо Тревизан
Забелешка:
Интерфест - Битола

Клучни зборови:
1995 Аксел Штраус Бетовен Брамс Владо Чучков Дебиси Лист Перн Скеринг Стравински Филипо Тревизан Хајдн

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат