Наслов:

ОДБЛЕСОЦИ ОД ДУШАТА

нил јанг

Издадено на: 23.09.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17482 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум на Нил Јанг

Клучни зборови:
1995 Љупчо Јолевски Нил Јанг

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат