Наслов:

ИЗНЕВЕРЕНИ ОЧЕКУВАЊА


Издадено на: 25.08.1995
Автор: Бојан Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 17453 | Страна: 9

Забелешка:
Вацлав Худачек-виолина, гудачки квартет Димов, Охридско лето


нема скениран примерок