Наслов:

КОГА ПОВТОРНО ЌЕ ЗАПЕАМ-ЌЕ СЛУШНЕТЕ САМО ТИШИНА

лик разговори: ристо аврамовски

Објавено на: 16.08.1995
Автор: Валентина Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 17444 | Страна: 10

Забелешка:
интервју со Р. Аврамовски

Клучни зборови:
Ристо Аврамовски интервју 1995 Валентина Димитровска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат