Наслов:

НЕПОФТОРЛИВА ДАМА НА ВОКАЛНАТА УМЕТНОСТ

за концертот на шпанската уметница викторија де лос анѓелес на охридско лето 95

Издадено на: 09.08.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9942 | Страна: 10

Програма:
дела од Галупи, Качини, Перголези, Брамс, Шуберт, Жозеф Кантелуб,
Учесници:
Викторија Де Лос Анѓелес,
Забелешка:
за концертот на шпанската уметница Викторија де Ѓелес на Охридско лето 95

Клучни зборови:
1995 Брамс Викторија Де Лос Анѓелес Владо Чучков Галупи Жозеф Кантелуб Качини Перголези Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат