Наслов:

ПРЕПОЗНАТЛИВОСТА КАКО АДУТ

бодан без „леб и сол“ - бескраен поглед

Издадено на: 05.08.1995
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 17433 | Страна: 18

Забелешка:
рецензија за соло албум на Бодан Арсовски

Клучни зборови:
1995 Бодан Арсовски Леб и сол Оливер Белопета

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат