Наслов:

КАПИТЕ ДОЛУ ПРЕД ЧУДЕСНОТО УМЕЕЊЕ

за концертот на „словенечкиот октет“ во соборниот храм „св. климент охридски“

Издадено на: 28.07.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9932 | Страна: 9

Програма:
Аве Марија од Франц Шуберт, дела од В. Младенов, К. Зографски, Оче наш од П.И. Чајковски
Учесници:
Словенечки октет
Забелешка:
за концертот на „Словенечкиот октет“ во Соборниот храм „Св. Климент Охридски“

Клучни зборови:
1995 В. Младенов Владо Чучков К. Зографски П. И. Чајковски Словенечки октет Франц Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат