Наслов:

СТРОГО КОНТРОЛИРАНИ ЕМОЦИИ

кон настапот на британскиот пијанист роџер вудворд на „охридско лето“

Објавено на: 18.07.1995
Автор: Бојан Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 17415 | Страна: 9

Програма:
Дела од Клод Дебиси.
Учесници:
Роџер Вудворд - пијано, Велика Британија
Забелешка:
Роџер Вудоворд, пијано Охридско лето

Клучни зборови:
Охридско лето Бојан Ортаков 1995 Клод Дебиси

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат