Наслов:

ИНТЕРЕСНА МУЗИКА И ИЗВЕДУВАЧИ

концертна хроника

Издадено на: 12.07.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9918 | Страна: 10

Програма:
Дуо во Еф дур од Лудвиг Ван Бетовен, Дуо оп. 7 од Золтан Кодаи,
Учесници:
Вокален ансамбл „Венанс Фортуна“, трио тара Новал, Алисон Базала, Ан-Мари Дешан,

Клучни зборови:
1995 Алисон Базала Ан-Мари Дешан Владо Чучков Вокален ансамбл „Венанс Фортуна“ Золтан Кодаи Лудвиг ван Бетовен трио тара Новал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат