Наслов:

ТАНЦ НА ТАЛЕНТИРАНИ ЕНТУЗИЈАСТИ

кон годишниот концерт на студиото за современи танци „ребис“

Издадено на: 10.07.1995
Автор: Љубомир Бранѓолица
Периодика: Вечер
Број: 9916 | Страна: 10

Учесници:
Студио „Ребис“, Тамара Анастасова, Игор Киров, Гордана деан Поп-Христова
Забелешка:
кон годишниот концерт на Студиото за современи игри „Ребис“

Клучни зборови:
1995 Гордана Деан Поп-Христова Игор Киров Љубомир Бранѓолица Студио „Ребис“ Тамара Анастасова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат