Наслов:

ТАЕН ЖИВОТ

маријана фејтфул

Издадено на: 08.07.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17405 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум на М.Фејтфул

Клучни зборови:
1995 Љупчо Јолевски Маријана Фејтфул

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат