Наслов:

ВОСХИТУВАЧКА ЈУБИЛЕЈНА ВЕЧЕР

за концертот по повод 35-годишниот јубилеј на исполнувачката активност на благоја николовски

Издадено на: 28.06.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9906 | Страна: 11

Учесници:
Благоја Николовски, Јасминка Чакар, Татјана Огњановска, Никола Атанасов, Александар Николовски
Забелешка:
за концертот по повод 35-годишниот јубилеј на исполнувачката активност на Благоја Николовски, тенор

Клучни зборови:
1995 Александар Николовски Благоја Николовски Владо Чучков Јасминка Чакар Никола Атанасов Татјана Огњановска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат