Наслов:

КРЕАТИВЕН ЗЕНИТ

кон јубилејниот концерт на благоја николовски

Издадено на: 28.06.1995
Автор: Бојан Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 17395 | Страна: 12

Програма:
Арии од повеќе опери
Учесници:
Благоја Николовски - тенор; Јасминка Чакар - пијано; Татјана Огнаноска - пијано
Забелешка:
за јубилеен концерт на Б. Николовски

Клучни зборови:
1995 Александар Николовски Александра Минова Билјана Јовановска Благоја Николовски Бојан Ортаков Зоран Сотиров Ирена Кавкалевска Јасминка Чакар Лидија Нацоска Мирјана Тасевска Скопско лето Сузана Турунџиева Татјана Огнаноска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат