Наслов:

ВОСКРЕСЕНИЕ ИЛИ…

СКОТ ВОКЕР

Издадено на: 24.06.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17400 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум

Клучни зборови:
1995 Љупчо Јолевски Скот Вокер

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат