Наслов:

МЛАДИТЕ ДОАЃААТ!

концертна хроника

Издадено на: 14.06.1995
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 9894 | Страна: 11

Учесници:
Македонска филхармонија, Ле Фи Фи, Евгенија Трајковска, Александар Краповски, Емил Бекир, Невена Јосифова, Марија Ѓошевска, Елена Анастасовска, Весна Ангеловска, Јане Бакевски, Рајнер Мандичевски, Каролина Петровска

Клучни зборови:
1995 Александар Краповски Весна Ангеловска Владо Чучков Евгенија Трајковска Елена Анастасовска Емил Бекир Јане Бакевски Каролина Петровска Ле Фи Фи Македонска филхармонија Марија Ѓошевска Невена Јосифова Рајнер Мандичевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат