Наслов:

ГЛАСОТ Е ЧУВСТВИТЕЛНА РАБОТА

лик разговори: гласот е чувствителна работа

Објавено на: 14.06.1995
Автор: Глигор Стојковски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17381
Забелешка:
интервју со Благоја Николовски

Клучни зборови:
Благоја Николовски интервју 1995 Глигор Стојковски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат