Наслов:

КОПНЕЖ И УТЕХА

МОРФИН

Издадено на: 03.06.1995
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17370 | Страна: 22

Забелешка:
рецензија за албум

Клучни зборови:
1995 Љупчо Јолевски Морфин

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат