Наслов:

ПРОДОЛЖЕНО ИСТРАЖУВАЊЕ

КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ

Објавено на: 03.06.1995
Автор: Искра Гешоска
Периодика: Нова Македонија
Број: 17370 | Страна: 22

Забелешка:
за творештво на Џајковски

Клучни зборови:
Леб и сол 1995 Искра Гешоска Кирил Џајковски Бастион

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат